Aanbieding!

SACRED NATURE Travel set

 22,50

SACRED NATURE – Travel set t.w.v. €50,-

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

SACRED NATURE Travel set / Mini’s

Sacred Nature Discovery/ Travel set: een set met biologische producten voor een droge/vochtarme huid. Handige mini formaten zijn ideaal voor op reis.

SACRED NATURE Cleansing Balm – 15 ml

Luxe geurvrije biologische balsemreiniger voor gezicht en ogen met biologische Buriti-olie. In contact met water verandert het in een melk. Het verwijdert effectief make-up en onzuiverheden. Voor jonge en rijpe huid.

SACRED NATURE Youth Serum – 10 ml

Verouderingsvertragend biologisch serum voor een jonger uitziende huid met antioxidant Scientific Garden ExtractTM, verstevigende extracten van Kangaroo Pow Flower en Tamarinde, een plantaardig alternatief voor hyaluronzuur.

SACRED NATURE Nutrient cream – 15 ml

Biologische rijke vochtregulerende crème voor de zeer droge huid met antioxidant Scientific Garden ExtractTM, Kangaroo Paw Flower-stimulerend collageen en Biotechnological Moss voor veerkracht van de huid, gezondheid en jeugdigheid.

Deze set heeft een waarde van €50,-

SACRED NATURE CLEANSING BALM
Een reinigingsbalsem met 100% van de ingrediënten van natuurlijk oorsprong.
Deze geconcentreerde cleansing balm is zowel geschikt voor het gezicht als de ogen. Bij contact met water verandert dit product in een melk. Het verwijdert make-up en onzuiverheden waardoor je huid weer zacht en glad aanvoelt.
SACRED NATURE NUTRIENT CREAM

Voed en regenereer je huid. Sacred Nature Nutrient Cream is een rijke vochtregulerende crème voor de zeer droge huid met 99,2% natuurlijke ingrediënten, waaronder innovatief biotechnologisch mosextract en het krachtig antioxidant Scientific Garden Extract™

Extra informatie

Productlijn

Sacred Nature

Behoefte

Droge huid, Gevoelige huid, Hydratatie, Voeding, Biologisch

Categorie

Crèmes en fluides, Reinigingsproducten, Serums | Boosters, Travel Kits

Andere suggesties…